• 365 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
Zadanie tekstowe
+ Przed wyskoczeniem suma pędów człowieka i łódki wynosiła zero (względem brzegu). Wobec teg...
Wytrysk przed stosunkiem
+ Wielkie dzięki ,najwyżej jak dojde to poczekam chwile jak członek znów stanie i spróbujemy p...
Masaż
+ Masaż mnie nie kręci, ale lot szybowcem, który odszukałem w tym'Katalogu marzeń', brzmi...
Sylwester we Wrocławiu
+ Jeśli ktoś sie jescze nie zdecydowal to polecam sylwester w Browarze Mieszczańskim : http://www....

Reply to this topicStart new topic

I znowu biegunka!
Opcje

oleczkaA

Nowicjusz
*

Grupa: Użytkownik

<
post 28.08.2008, 13:50
[+] Startowy.com | Post #1 |

Hej, troszkę się wstydzę o tym pisać ale co mi tam. A sprawa się tyczy biegunki - zdarza się że mnie męczy gdy zjem coś na mieście, bądź stresuję się przed jakimś wydarzeniem. Zupełnie nie wiem jak radzić sobie w takich chwilach, przecież nie mogę zamknąć się w toalecie na cały dzień. Znacie jakiś środek który może uratować mi życie??

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 28.08.2008, 13:50
Post #2 |

Quote Post

Brujah.

BRUJAH-CAMARILLA

Grupa: Super Użytkownik

<
post 29.08.2008, 13:45
[+] Startowy.com | Post #3 |

Mam podobnie jak ty,życie ratuje mi laremid:)))) On jest chyba nawet bez recepty i ratował mnie przy niezłych zatruciach crazy.gif

+Quote Post

t.oskar

Za stary-za młody!

<
post 29.08.2008, 15:21
[+] Startowy.com | Post #4 |

CYTAT(ANIOŁ @ 29.08.2008, 14:45) *
Mam podobnie jak ty,życie ratuje mi laremid:)))) On jest chyba nawet bez recepty i ratował mnie przy niezłych zatruciach crazy.gif

Na biegunkę wolę stoperan. Też bez recepty. Oprócz tego, jeśli to jest zatrucie nie zawadzi połknąć kilka tabletek "carbo" (węgiel medyczny).

+Quote Post

Brujah.

BRUJAH-CAMARILLA

<
post 29.08.2008, 15:55
[+] Startowy.com | Post #5 |

CYTAT(t.oskar @ 29.08.2008, 16:21) *
CYTAT(ANIOŁ @ 29.08.2008, 14:45) *

Na biegunkę wolę stoperan. Też bez recepty. Oprócz tego, jeśli to jest zatrucie nie zawadzi połknąć kilka tabletek "carbo" (węgiel medyczny).

Stoperan nie jest zły, ale u mnie jakoś nie zawsze jest w aptece:( a w sumie nawet szybciej działa niż laremid

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

linki sponsorowane Dodaj link sponsorowany
Linki sponsorowane to najlepszy sposób na wypromowanie i wypo