• 365 for tematycznych
  • 100 MB powierzchni na udostępniane pliki
  • ciekawe fora prywatne
  • e-mail 1 GB bez reklam dla zarejestrowanych
  • grupy znajomych

Login:
Hasło:
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Ogłoszenie:
Problemy z logowaniem
+ Jeśli nie możesz się zalogować i pokazuje Ci się komunikat "Błędny login lub hasło", to spróbuj się zalogować na swoje hasło z poczta.gery.pl. ...
Ostatnie posty:
pros zę o pomoc
+ Seksuologa, czy też do zwykłego lekarza rodzinnego?
CSManager
+ Siema, Chciałbym was zachęcić do gry w cs manager, jest to bardzo fajna internetowa gra a przede...
To nie tak jak myślisz, Kotku
+ Na "To nie tak jak myślisz, Kotku" byłam w kinie jakiś czas temu, nie wiem jak wam ale ...
Notebook
+ w zupełności wystarczy do takich zastosowań

Reply to this topicStart new topic

Masaż
Opcje

Verenar1

Zaawansowany

Grupa: Stały bywalec

<
post 8.11.2008, 22:49
[+] Startowy.com | Post #1 |

drogie Panie,

czy to prawda, że nie możecie żyć bez masaży? mimo, że staram się swojej narzeczonej aplikować relaksujący masaż (tak dobry na jaki mnie tylko stać), ale jej to nie wystarcza. teraz mnie namawia, żebym dostawcę internetu zmienił na netię, bo można dostać w prezencie m. in. masaż w różnych salonach... sam nie wiem czy się zgodzić czy po prostu delikatnie jej powiedzieć, że nic z tego? co o tym sądzicie? czy masaż jest aż tak ważny, żeby taki radykalny krok zrobić?

Go to the top of the page

+Quote Post

Mr. Kontekst

<
post 8.11.2008, 22:49
Post #2 |

Quote Post

Kriss

Kierowca bombowca

Grupa: Administratorzy

<
post 9.11.2008, 00:56
[+] Startowy.com | Post #3 |

Sądzę, że netia jest do bani, mam z nimi bardzo złe doświadczenia.
A na masaż możesz ją posłać bez zmieniania operatora.

+Quote Post

piotrs1978

Mega Gaduła

Grupa: Super Użytkownik

<
post 11.11.2008, 08:47
[+] Startowy.com | Post #4 |

CYTAT(Verenar1 @ 8.11.2008, 22:49) *
drogie Panie,

czy to prawda, że nie możecie żyć bez masaży? mimo, że staram się swojej narzeczonej aplikować relaksujący masaż (tak dobry na jaki mnie tylko stać), ale jej to nie wystarcza. teraz mnie namawia, żebym dostawcę internetu zmienił na netię, bo można dostać w prezencie m. in. masaż w różnych salonach... sam nie wiem czy się zgodzić czy po prostu delikatnie jej powiedzieć, że nic z tego? co o tym sądzicie? czy masaż jest aż tak ważny, żeby taki radykalny krok zrobić?

CYTAT(Kriss @ 9.11.2008, 00:56) *

Potwierdzam , że Netia nie jest dobrym rozwiązaniem. Lepiej wybierz Neostradę TP (mam i nie narzekam) lub innego operatora. A co do masażu (może dokształcisz się w internecie na temat technik masażu - warto spróbować i nic nie kosztuje rolleyes.gif )

+Quote Post

mdonia

Gaduła +

<
post 11.11.2008, 20:39
[+] Startowy.com | Post #5 |

czy ja wiem z tym masazem...hmmm..mi tam moj facet nie robil masazy i jakos z tym niezle sobie zylam:))

+Quote Post

Brujah.

BRUJAH-CAMARILLA

<
post 12.11.2008, 09:28
[+] Startowy.com | Post #6 |

Z operatorów to osobiscie polecam UPC najtansze łacza proporcjonalnie do przepustowośći, a masaż dobra rzecz....

+Quote Post

Verenar1

Zaawansowany

<
post 19.11.2008, 21:38
[+] Startowy.com | Post #7 |

CYTAT(Kriss @ 9.11.2008, 00:56) *

CYTAT(piotrs1978 @ 11.11.2008, 08:47) *
Potwierdzam , że Netia nie jest dobrym rozwiązaniem. Lepiej wybierz Neostradę TP (mam i nie narzekam) lub innego operatora. A co do masażu (może dokształcisz się w internecie na temat technik masażu - warto spróbować i nic nie kosztuje rolleyes.gif )

Szczerze mówiąc to w tej chwili mam neo i może nie narzekam, że dwoje sąsiadów ma netię, płacą mniej i też nie narzekają. umowa mi sie kończy niedługo, więc jeszcze bym się na promocje załapał. skoro wiem, że i tak dobrze będzie net chodzić, to raczej nie muszę się bać. a masaż w dobrym salonie to sami wiecie ile kosztuje, ale też już trochę jednak doświadczenia mam z kobietą swoją i wiem, że czasem warto ustąpić tongue.gif ale nawet niezależnie od tego, lepiej jednak smakuje prezent jak się coś zmieni w swoim życiu (jesli zmianę netu można uznać za ważną zmianę w życiu faceta). na pewno lepiej niż tak po prostu wysłanie żony na masaż smile.gif (nie mówiąc nawet o tym, że jak jej nie wyślę to będzie rifle.gif tongue.gif)

hehe smile.gif nie no, zmiany netu się nie boję. netia dała się poznać wg mnie z na tyle dobrej strony, że spokojnie mogę zmienić. szczególnie, że jak wspominałem, sąsiedzi mają i sobie chwalą.

a tak w ogóle, to czemu uważacie, że to zła firma? złe wspomnienia jakieś?

CYTAT(mdonia @ 11.11.2008, 20:39) *
czy ja wiem z tym masazem...hmmm..mi tam moj facet nie robil masazy i jakos z tym niezle sobie zylam:))

rany, jak Ty możesz żyć bez masaży !? tongue.gif

+Quote Post

Verenar1

Zaawansowany

<
post 19.11.2008, 21:41
[+] Startowy.com | Post #8 |

pisząc ostatnie zdanie sugerowałem się raczej wypowiedzią piotra smile.gif stad w stosunku do wypowiedzi krissa może to głupio wyglądać. Ale tak czy inaczej czekam na zgłębienie tematu - mimo iż nie jest to chyba najlepsze forum do tego typu wypowiedzi.

+Quote Post

absolutek

Początkujący
**

Grupa: Użytkownik

<
post 19.11.2008, 23:00
[+] Startowy.com | Post #9 |

Masaż mnie nie kręci, ale lot szybowcem, który odszukałem w tym'Katalogu marzeń', brzmi najmniej ciekawie smile.gif Co lepsze mam TP i nie jestem do końca zadowolony, a widząc ceny Netii serce się kraja od przepłacania.. może się skuszę smile.gif Ale nic nie deklaruję póki co.

+Quote Post

Verenar1

Zaawansowany

<
post 21.11.2008, 19:04

CYTAT(absolutek @ 19.11.2008, 23:00) *
Masaż mnie nie kręci, ale lot szybowcem, który odszukałem w tym'Katalogu marzeń', brzmi najmniej ciekawie smile.gif Co lepsze mam TP i nie jestem do końca zadowolony, a widząc ceny Netii serce się kraja od przepłacania.. może się skuszę smile.gif Ale nic nie deklaruję póki co.

faktycznie, nie da się ukryć, że cenowo Netia stoi przynajmniej o krok dalej od tepsy. nie serce się kraje, a ma się ochotę rozstrzelać kilka osób tongue.gif rifle.gif (strasznie mi się podoba ta emotka tongue.gif). no ale w końcu chyba tepsa i inni operatorzy, którzy oferują net drożej od netii (nie mówię, że nie ma takich co dają taniej) będą musieli obniżyć ceny, bo będą tracić coraz więcej klientów. z drugiej strony nie same ceny świadczą o powodzeniu danej firmy, ale i podejście. Netia jakby nie patrzeć daje troszkę ciekawsze oferty niż inni (stare drukarki i laptopy to chyba jest przeżytek już).

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych: